Over mij

Ik ben ik. Niet voor één gat te vangen. Ik ben psychologe, vrouw, moeder, kattenliefhebster, vriendin, collega, warm hart, zotte doos en bovenal mezelf. Dat is niet vanzelf gegaan; ik heb zelf jaren nodig gehad om te weten wie ik ben, om me goed te voelen in mijn vel zoals men dat pleegt te zeggen.
Mijn hele leven en carrière staan in het teken van mensen. Mensen en hun emoties. Waarom weet ik niet, maar ik heb een talent om vooral vrouwen te begeleiden. Ik voel hen over het algemeen sneller aan. Mijn missie: vrouwen raken om hen (opnieuw) te laten stralen. Mijn opleiding samen met mijn levenswijsheid en mijn warm hart maken dat ik stevig in mijn schoenen sta om jou te begeleiden.
Maar het draait om jou. Je voelt je duidelijk niet goed, worstelt met een aantal dingen. Mijn talent schuilt er in dat ik snel de vinger op de zere plek kan leggen. Wat als jij en ik samen uitvlooien hoe jij je opnieuw goed kan voelen? 't Is te zeggen: jij doet dat helemaal zelf.
Vanaf de zijlijn bewaar ik het overzicht en kan ik breder kijken. Ik geef je aanwijzingen, ik stel vragen. Maar het spel wordt door jou gespeeld, op jouw terrein. Jij onderneemt de actie, zodat je weer contact kan maken met je eigen mooie zelf.